اخبار

آخرین فرصت ویرایش اطلاعات دانشجویان جدید دانشگاه جامع علمی کاربردی توسط مراکز آموزشی تابعه

دکتر اخوان بهابادی معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی طی بخشنامه ای آخرین فرصت ویرایش اطلاعات ثبت نامی دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی ورودی مهرماه سال ۹۷ را صادر کرد.

ادامه مطلب
پانزدهمین نمایشگاه بین المللی کشاورزی با حضور فعال مراکز آموزش علمی کاربردی جهاد کشاورزی  از مورخه ۹۷/۵/۲۳ لغایت ۹۷/۵/۲۷ در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی همدان برگزار گردید.
حضور فعال مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد کشاورزی همدان در نمایشگاه بین المللی کشاورزی

پانزدهمین نمایشگاه بین المللی کشاورزی با حضور فعال مراکز آموزش علمی کاربردی جهاد کشاورزی از مورخه ۹۷/۵/۲۳ لغایت ۹۷/۵/۲۷ در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی همدان برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان همدان، پانزدهمین نمایشگاه بین المللی کشاورزی با رویکرد معرفی آخرین دستاوردهای جدید به ویژه حمایت از تولیدات داخلی و توسعه اقتصادی و با حضور فعال مراکز دانشگاهی و تحقیقاتی استان و بخش خصوصی از مورخه ۹۷/۵/۲۳ لغایت ۹۷/۵/۲۷ در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی همدان برگزار گردید. در این نمایشگاه جدیدترین دستاوردهای علمی، تحقیقاتی و آموزشی در معرض دید بازدیدکنندگان قرارگرفت. بر اساس این گزارش،حضور فعال بخش‌های مختلف مرکز مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد کشاورزی باعث تحسین بازدیدکنندگان گردید. جدیدترین دستاوردهای تحقیقات شامل معرفی بذور حبوبات و غلات اصلاح شده در حوزه تحقیقات کاربردی و همچنین جدیدترین موضوعات پایان‌نامه‌های انجام شده در حوزه آموزش‌های علمی-کاربردی و محصولات گیاهان دارویی از جمله مواردی بود که در معرض دید بازدیدکنندگان قرارگرفت.

فراخوان دعوت به همکاری متقاضیان تدریس در دانشگاه جامع علمی کاربردی استان همدان

دانشگاه جامع علمی کاربردی استان همدان به منظور شناسائی و تأمین مدرسان دوره‌های علمی کاربردی از بین افراد بومی، متخصص و مجرب واجد شرایط و علاقه مند جهت تدریس در رشته های علمی کاربردی بر اساس حداقل شرایط زیر دعوت به همکاری می نماید.