اخبار

تجلیل از خبرنگاران در واحد استان همدان

مراسم گرامیداشت روز خبرنگار با حضور اصحاب رسانه به میزبانی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان همدان در محل باغ رستوران دانشگاه علوم پزشکی همدان برگزار شد. جدید گالری

مراسم گرامیداشت روز خبرنگار روز یکشنبه ۲۱ مرداد ماه ۱۳۹۷ با دعوت از خبرنگاران رسانه های مطرح استان در محل باغ رستوران دانشگاه علوم پزشکی همدان برگزار گردید .

ادامه مطلب
دومین جلسه کمیته هماهنگی تبلیغات پذیرش مهرماه ۹۷ برگزار شد.

دومین جلسه کمیته هماهنگی تبلیغات پذیرش مهرماه ۹۷ برگزار شد. جدید

کمیته هماهنگی تبلیغات پذیرش مهرماه ۹۷ با حضور ریاست محترم دانشگاه جامع علمی کاربردی استان همدان، رؤسای مراکز آموزش علمی کاربردی و رابطین خبری روز یکشنبه ساعت ۱۹ پیش از برگزاری مراسم گرامیداشت روز خبر نگار در محل باغ رستوران دانشگاه برگزار گردید.

ادامه مطلب

آغاز پذیرش دوره کاردانی فنی و دوره کاردانی حرفه‌ای دانشگاه جامع علمی کاربردی ورودی مهرماه ۹۷ جدید

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، ثبت نام پذیرش دوره کاردانی فنی و دوره کاردانی حرفه‌ای نظام آموزش مهارتی دانشگاه جامع علمی کاربردی مهر ماه ۹۷ از روز دوشنبه ۹۷/۰۵/۲۲ آغاز و در روز یکشنبه ۹۷/۰۵/۲۸ پایان می پذیرد.

ادامه مطلب
حضور مرکز آموزش علمی کاربردی الوان ثابت  در نمایشگاه بین المللی صنعت کیف و کفش ایران

حضور مرکز آموزش علمی کاربردی الوان ثابت در نمایشگاه بین المللی صنعت کیف و کفش ایران

مرکز نوآوری ، مرکز آموزش علمی کاربردی الوان ثابت همدان" در بیستمین نمایشگاه بین المللی صنعت کیف و کفش که از تاریخ ۳ الی۸ مرداد ۱۳۹۷ در شهر تبریز برگزار گردید ، حضورپیدا کرد .