حضور دانشجویان مرکزآموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی در گلزار شهدا همدان

۱۴ بهمن ۱۳۹۶ | ۰۹:۳۷ کد : ۳۷۸۰۹ اخبار
اعضای کمیته دانشجویی دهه فجر استان همدان و جمعی از دانشجویان دانشگاه مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی با حضور در گلزار شهدای همدان با شهیدان تجدید بیعت کردند.
حضور دانشجویان مرکزآموزش  علمی کاربردی جهاد دانشگاهی در گلزار شهدا همدان

جمعی از دانشگاهیان عضو کمیته دانشجویی دهه فجر استان همدان و دانشجویان مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی امروز ۱۲بهمن ماه به منظور بیعت با آرمانهای انقلاب و بزرگداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب و دوران دفاع مقدس در گلزار شهدای همدان حضور پیدا کردند.

اکبر اسدی رئیس کمیته دانشجویی دهه فجر استان همدان در این مراسم ضمن گرامیداشت ۱۲ بهمن ماه که سالروز ورود با شکوه امام راحل به کشور است اظهار کرد: امروز حضور ما به معنای تجدید میثاق و پیمان با آرمانهای ارزشمند امام و شهدای گرانقدر اسلام است.

وی افزود: همه‌ی ما مدیون ایثارگری شهدای گرانقدر اسلام هستیم. کشور اگر آزادی، امنیت و استقلال دارد همه را مدیون ایثار و فداکاری این عزیزان، تمام کسانی که قبل و بعد از انقلاب و با دفاع از حرم، دین خود را ادا کردند و جان و مال خود را در راه آرمانها فدا کردند، هستیم.

اسدی اظهار امیدواری کرد: امیدواریم که خداوند متعال به ما نیز عنایت فرماید و ماهم در راه آرمانهای جمهوری اسلامی قدم گذاریم و حرکت کنیم.