با مشارکت دانشگاه جامع علمی کاربردی استان همدان

با مشارکت دانشگاه جامع علمی کاربردی استان  همدان

با مشارکت دانشگاه جامع علمی کاربردی همدان

دورهمی بزرگ استارت‌آپی همدان (تدنت) برگزار میشود

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان همدان، دورهمی بزرگ استارت‌آپی همدان (تدنت) در روز چهار‌شنبه 2 اسفند ‌ماه ۱۳۹۶ از ساعت ۱۶ تا ۱۹ با حمایت دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان همدان، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، مرکز شتاب­دهی و نوآوری، مرکز توانمندسازی و تسهیل­گری کسب و کارهای نوپا و..در دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه بوعلی­سینا همدان به منظور آشنایی دانشجویان و فارغ­التحصیلان دانشگاه­های جامع علمی کاربردی و بوعلی­سینا با مفاهیم استارت­آپی، راه­اندازی کسب وکارهای دیجیتال و.. برگزار می­شود.

تِــدنِــت TEDNET چیست ؟

یک رویداد به صورت دورهمی با کاربری آموزشی-تجربی برای برنامه نویسان، طراحان، علاقمندان به کسب و کارهای نوپا و ایده‌پردازان است. آنان برای اشتراک گذاری و ارتباطات با هم، تیم سازی و… در این رویداد شرکت می‌کنند. افراد موفق و باتجربه از بین کسب و کار های نوپا در این برنامه تجربیات خود را به اشتراک می گذارند. مربیان در این رویداد به‌دنبال افزایش دانش شرکت‌کنندگان هستند. از نظر ما این رویداد مانند یک مسابقه ی اتومبیل‌رانی است که مسیر آن، راه های پر پیج و خم کارآفرینی و فناوری می باشد. هدف اصلی، ایجاد بستری مناسب جهت رقابت و شبکه سازی افراد متخخص ، علاقمندان به کارآفرینی و کسب و کارهای نوپا می‌باشد. این رویداد را “رالی خلاقیت” می نامیم. برگزاری این رویداد به صورت مردمی است و به هیچ سازمان یا ارگان داخلی و خارجی وابسته نمی‌باشد.