دیدار روسای مراکز آموزش علمی کاربردی همدان

دیدار روسای مراکز آموزش علمی کاربردی همدان با نماینده محترم ولی فقیه در استان و امام جمعه همدان

۲۱ بهمن ۱۳۹۶ | ۲۳:۱۳ کد : ۳۷۹۴۱ اخبار
به مناسبت سالروز پیروزی انقلاب اسلامی روسای مراکز آموزش علمی کاربردی استان با امام جمعه همدان دیدار کردند.

درابتدای این  دیدار دکتر تعجبی ریاست دانشگاه جامع علمی کاربردی استان همدان در خصوص زمینه فعالیت و دستاوردهای دانشگاه جامع علمی کاربردی در استان همدان توضیحاتی ارائه نمودند .

ایشان با اشاره به اینکه این دانشگاه در  چهار حوزه صنعت، کشاورزی، خدمات اجتماعی  و فرهنگ و هنر در حال فعالیت می باشد اعلام نمودند که این دانشگاه  تاکنون به دستاوردهای زیادی نائل شده  است  ولی در عین حال دانشگاه جامع علمی کاربردی  هنوز سهم خود را از آموزش عالی تکمیل نکرده است.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی همدان  اینطور ادامه دادند که  بر اساس برنامه توسعه ششم حدود 20 درصد دانشجویان باید در رشته های مهارتی  تحصیل کنند  که این رقم در حال حاضر  حدود 5 درصد است که امیدواریم این سهم افزایش یابد.

ایشان ادامه دادند:  یکی از ویژگیهای دانشگاه علمی کاربردی مهارت آفرین بودن است و از شاخصه های این دانشگاه تاسیس رشته های مورد نیاز بازار کار است. دانشگاه بر اساس نیاز جامعه رشته ایجاد میکند. و به عنوان نمونه به دو رشته  تعمیر و نگهداری آسانسور و تعمیر موبایل اشاره کردند.

در ادامه آیت الله محمدی امام جمعه محترم همدان  ضمن تبریک ایام الله دهه فجر به  دستاوردهای انقلاب اسلامی در زمینه های متنوع فرهنگی،سیاسی و علمی اشاره نمودند و این دستاوردها  را چشمگیر توصیف نمودند.

ایشان به عنوان نمونه به حضور پزشکان خارجی در کشور ،  پیش از انقلاب اشاره نمودند که به دلیل کمبود متخصص  در پیش از انقلاب حضور فعالی داشتند  اما از دستاوردهای انقلاب اسلامی خودکفائی در زمینه درمان و حتی رسیدن به جایگاههای علمی بالا است که در دنیا حرف برای گفتن دارد .

آیت الله محمدی  ادامه دادند : با وجود تمام این دستاوردها  دشمنان سعی در کوچک نشان دادن این موفقیتها و بزرگ  نشان دادن ضعفها دارند .

ایشان در ادامه دانشگاه جامع علمی کاربردی را در زمینه اشتغال آفرینی موفق ارزیابی کردند و خواستار تقویت و گسترش دانشگاه گردیدند.