به مناسبت روز زن برگزار گردید

تجلیل از بانوان شاغل در دانشگاه جامع علمی کاربردی استان همدان و مراکز تابعه

۱۹ اسفند ۱۳۹۶ | ۰۰:۰۰ کد : ۳۸۳۱۳ اخبار
به مناسبت سالروز میلاد اسوه زنان عالم حضرت فاطمه زهرا مراسمی با حضور همکاران خانم مراکز علمی کاربردی استان همدان برگزار گردید.
تجلیل از بانوان شاغل در دانشگاه جامع علمی کاربردی استان همدان و مراکز تابعه

در ابتدای مراسم رئیس واحد استانی همدان ضمن تبریک میلاد حضرت فاطمه زهرا ، به شخصیت والا و توصیف ناشدنی حضرت فاطمه زهرا (س) اشاره نمودند.

ایشان خاطر نشان کردند، از پیامبر اکرم(ص) که پدر و مربی این بانوی بزرگوار بود، تا امیرالمومنین(ع) که همسر وی بود و فرزندان ایشان و ائمه اطهار(ع)هر کدام راجع به زهرای اطهر، جمله ای سخن گفته اند و آن را با زبان ستایش بیان کرده اند.
 ایشان افزودند حضرت زهرا(س)
در یگ دوره پر مشقت و طاقت فرسا، احساس مسئولیت می‌کند و مثل یک ‌مادر، یک مشاور و یک‌پرستار، تلاش می‌کند تا غبار غم و اندوه و مشکلات را از چهره پدر بزداید. لذا پیامبر گرامی اسلام  از ایشان به عنوان «ام‌ابیها» (مادر پدرش) یاد کرده است.

دکتر تعجبی ادامه دادند : شخصیت‌ زهرای‌ اطهر، در ابعاد سیاسی‌ و اجتماعی‌ و جهادی‌، شخصیت‌ ممتاز و برجسته‌ای‌ است؛ به‌ طوری‌ که‌ همه‌ زنان‌ مبارز و انقلابی‌ و برجسته‌ و سیاسی‌ عالم‌ می‌توانند از زندگی‌ کوتاه‌ و پربرکت ایشان درس‌ بگیرند.

دکتر تعجبی در ادامه به اهمیت تکریم ارباب رجوع در دانشگاه اشاره نمودند و تاکید نمودند که برخورد همکاران با دانشجو باید توام به احترام و رعایت شان دانشجو باشد.. و مشکلاتی که در مرکز وجود دارد نباید به دانشجو تسری داده شود.
ایشان همچنین به اهمیت شرکت کارکنان دانشگاه در دوره های ضمن خدمت و همچنین آشنایی کامل با قوانین و مقررات آموزشی و اداری تاکید کردند.

در این مراسم از همکاران خانم  با اهدا لوح تقدیر و هدایائی قدردانی به عمل آمد.