پیام ریاست دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان همدان به مناسبت آغاز سال تحصیلی ۹۸-۹۷

۳۱ شهریور ۱۳۹۷ | ۱۶:۲۰ کد : ۴۰۱۶۵ اخبار
دکتر محمود تعجبی رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان همدان طی پیامی آغاز سال تحصیلی ۹۸-۹۷ را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان همدان ، دکتر محمود تعجبی رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان همدان  طی پیامی آغاز سال تحصیلی 98-97 را تبریک گفت. متن این پیام به شرح ذیل است.

بار دیگر شمیم مهرماه به مشام میرسد و پیام آغاز درس و پژوهش را نوید می دهد. تقارن شروع سال تحصیلی با ماه محرم و هفته دفاع مقدس، اتفاق مبارکی است که آموختن را با رشادت های سید و سالار شهیدان حضرت امام حسین(ع) و یاران باوفایش و همچنین شهد شیرین ایثار و شهادت، مزین می کند.

اینجانب شروع سال تحصیلی ۹۸-۱۳۹۷ را به کلیه دانشجویان، مدرسان و کارکنان دانشگاه جامع علمی کاربردی استان همدان ، همچنین به دانشجویان جدید الورود در مقاطع مختلف تحصیلی تبریک عرض مینمایم.

اینجانب بعنوان خدمتگزاری کوچک در دانشگاه جامع علمی کاربردی  از همه عزیزان و طالبان علم و دانش تقاضا دارم با اندیشه و عزمی راسخ، سال جدید تحصیلی را به سالی پرنشاط به لحاظ پیشرفت علمی وکسب مهارت ودانش تبدیل کنند .

امید است مدیران، اساتید و کارکنان ارجمند پرتلاش و متعهد دانشگاه در فراهم نمودن بستر مناسب برای ارائه خدمات آموزشی، پژوهشی و فرهنگی به دانشجویان عزیز موفق باشند.

محمود تعجبی