Aryanic
صفحه اصلي > اخبار > اخبار گذشته

اخبار > افتتاح نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و کارآفرینی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان همدان

چاپ        ارسال به دوست

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی  همدان، ظهر امروز نمایشگاه دستاوردهای پژوهشى دانشگاه جامع علمی کاربردی استان همدان با حضور رئیس این دانشگاه و رؤسای مراکز آموزش علمی کاربردی استان و تعدادی از مدیران استان افتتاح شد.

هدف برگزاری این نمایشگاه  که به مناسبت هفته پژوهش برپا شده،  معرفی کارآفرینان و مولدان کسب و کار دانشگاه، ترویج و توسعه کارآفرینى و اشتغال، ایجاد پیوند بین صنعت و دانشگاه و شناسایی فرصت های شغلی کشور عنوان شده است.

پس از برگزاری آئین افتتاح، حاضران از 11 غرفه برپا شده در این مرکز که در میان آنها نام مراکز آموزش علمی کاربردی هلال احمر، دادگستری، میراث هگمتانه، بهزیستی، تعاون کار و رفاه اجتماعی ، فرهنگ و هنرشماره یک همدان ، ملایر ،جهاد کشاورزی ، فنی و حرفه ای مریانج  ،صنایع دستی لالجین ، جهاد دانشگاهی و خانه هوش و خلاقیت همدان دیده می شد، بازدید کرده و از نزدیک در جریان گزارش اختراعات و ابتکارات دانشجویان علمی کاربردی استان قرار گرفند.

گفتنی است نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان همدان در محل مرکز آموزش علمی کاربردی تعاون به نشانی میدان باباطاهر از امروز تا جمعه از ساعت 9 صبح تا 16 بعدازظهر هرروز پذیرای پژوهشگران، دانشجویان، اساتید و عموم علاقه مندان خواهد بود و مراسم اختتامیه آن نیز شنبه آتی در مراسمی با حضور استاندار و نماینده ولی فقیه در استان برگزار خواهد شد. .

٠٨:٥٤ - ٢٣ آذر ١٣٩٤    /    عدد : ٢١٣٢٣    /    تعداد نمایش : ٣٨٥