Aryanic
صفحه اصلي > اخبار > اخبار گذشته

اخبار > برگزاری اختتامیه نمایشگاه اختصاصی پژوهش و کارآفرینی واحد استان همدان با حضور معاون استاندار و مدیران دستگاه های اجرایی استان

چاپ        ارسال به دوست

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان همدان اختتامیه نمایشگاه اختصاصی پژوهش وکارآفرینی مراکزآموزشی استان همدان در روز شنبه مورخ 28 آذر در محل نمایشگاه با حضور معاون توسعه مدیریت استانداری جناب آقای قیاسی سرپرست محترم واحد استان همدان جناب آقای دکتر بهرهی ،جمعی از مدیران استان و روسای مراکز آموزشی استان برگزار شد.

آقای قیاسی در این مراسم با بیان اینکه امسال نمایشگاه استان در سطح مطلوبی برگزار شد و شرکت دانشگاهیان، پارک علم و فناوری و بنیاد نخبگان در این نمایشگاه به صورت ویژه و خاص بود.

وی با بیان اینکه هدف دانشگاه علمی کاربردی همان چیزی است که در سطح آموزشی و پژوهشی به دنبال آن هستیم، افزود: هدف این است که آموزش‌ها و پژوهش‎ها در این دانشگاه به عینیت و فناوری تبدیل شود که مصداق عملی آن در دانشگاه علمی کاربردی به وسیله برگزاری این گونه نمایشگاه‌ها محقق می‎شود.

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار همدان با اشاره به دستاوردهای ایران پس از پیروزی انقلاب اسلامی تأکید کرد: با وجود مشکلات اساسی پس از پیروزی انقلاب چون جنگ‎های قومیتی و جنگ عراق علیه ایران، دستاوردهای نظام در زمینه‌های مختلف بسیار مطلوب بوده است.

وی ادامه داد: در حال حاضر در خصوص پیشرفت علمی با وجود اینکه یک درصد از جمعیت جهان را تشکیل داده‌ایم اما در تولید علم رشد دو درصدی را داشته‎ایم.

قیاسی خاطرنشان کرد: در برخی رشته‌ها همچون دانش هسته‎ای، شرکت در المپیک‎های علمی رتبه‎های تک‎رقمی را به خود اختصاص داده‌ایم و امروز 45 درصد از جمعیت «ناسا» را دانشمندان ایرانی تشکیل داده‎اند.

وی با بیان اینکه پیچیده‎ترین و بهترین دانش امروز دانش فضا در دنیاست، گفت: خوشبختانه علاوه بر دانش هوا و فضا در رشته‌های نانوتکنولوژی، سلول‎های بنیادین و رقابت‌های رباتی جزء کشورهای مطرح در دنیا هستیم.

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار همدان با اشاره به اینکه کسب تمام این موفقیت‌ها در شرایط محدودی برای کشور کسب شده است، تصریح کرد: امروز در عرصه علمی تمام تلاش کشور این است این علم به فناوری تبدیل شود تا بتوانیم در رفاه و امنیت کشور کار تأثیرگذاری انجام دهیم چراکه در این حوزه دچار ضعف هستیم.

وی به دستاوردهای دیگر نظام مقدس جمهوری اسلامی اشاره کرد و افزود: یکی دیگر از این دستاوردها کسب توسعه سیاسی کشور است که با دوئل‌های سنگین و سخت دشمن توانستیم اثبات کنیم در مذاکرات هسته‎ای پیروزمندانه عمل کرده‎ایم.

قیاسی در خصوص کسب افتخارات در عرصه‌های فرهنگی کشور نیز بیان کرد: در این حوزه توانستیم دنیا را به سمت و سوی فرهنگ انسانی و اسلامی دعوت کنیم و بگوییم که نماینده دین اسلام، گروه تکفیری داعش نیست بلکه این گروه ریشه در تفکر اسلام‌هراسی صهیونیسم و انگلیس دارد.

وی به سیاست رونق اقتصادی کشور که در دولت تدبیر و امید حائز اهمیت است، پرداخت و گفت: هدف دولت در این زمینه ایجاد اقتصاد مقاومتی در کشور و تعامل با جهان است که امیدواریم به زودی با شکست تحریم‎ها رونق اقتصادی در کشور محقق شود.

در پایان از پژوهشگران ،مخترعین و کارآفرینان برتر تجلیل و قدردانی گردید.

در پایان این مراسم حاضرین از بخش های مختلف نمایشگاه بازدید بعمل آوردند.

١٠:٤٠ - ٢٩ آذر ١٣٩٤    /    عدد : ٢١٣٧٤    /    تعداد نمایش : ١٩٢