اطلاعیه سازمان سنجش آموزش كشور در باره شرایط و ضوابط، تاریخ و نحوه ثبت نام متقاضیان پذیرش دوره کاردانی فنی و دوره کاردانی حرفه‌ای نظام آموزش مهارتی دانشگاه جامع علمی ـ کاربردی سال 96 - 1395

۰۷ شهریور ۱۳۹۵ | ۱۴:۳۰ کد : ۲۲۵۲۴ اخبار
پیرو اطلاعیه مورخ 95/06/03 بدین وسیله به اطلاع كلیه متقاضیان ثبت‌نام و شركت در پذیرش دوره کاردانی فنی و دوره کاردانی حرفه‌ای نظام آموزش مهارتی دانشگاه جامع علمی ـ کاربردی سال 96 - 1395 می‌رساند كه ثبت نام برای شركت در پذیرش دوره مذكور از طریق پایگاه اطلاع رسانی این سازمان به آدرس www.sanjesh.org  از روز یكشنبه  95/06/07 آغاز و در روز  شنبه 95/06/13 پایان  می پذیرد. لذا كلیه داوطلبان متقاضی ثبت نام كه دارای شرایط عمومی و اختصاصی به شرح ذیل می‌باشند، می‌توانند در پذیرش مذكور ثبت نام و شركت نمایند.

روش گزینش دانشجو

گزینش دانشجو در هر یك از كدرشته محل‌های تحصیلی براساس معدل كل مندرج در گواهینامه معتبر دیپلم، نوع دیپلم و سهمیه‌های آزاد، شاغل، رزمندگان، بومی بودن و با توجه به صلاحیت‌های عمومی داوطلبان براساس ضوابط دانشگاه جامع علمی - كاربردی و مصوبات مربوط صورت می‌گیرد. بدیهی است برای هر یك از موارد فوق ارائه مستندات مربوط در زمان ثبت‌نام توسط دانشجو به مراكز آموزشی ضروری می‌باشد.

شرایط ثبت‌نام:

داوطلب متقاضی شرکت در پذیرش باید یکایک اقدامات زیر را به موقع و در مهلت مقرر انجام دهد:

1- مراجعه به پایگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش آموزش كشور.

2- دریافت دفترچه راهنمای ثبت‌نام از طریق پایگاه اطلاع رسانی سازمان و مطالعه آن.

3- مراجعه به پایگاه اطلاع رسانی سازمان، برای تهیه كارت اعتباری.

تبصره- با توجه به اینكه پرداخت هزینه ثبت‌نام به صورت اینترنتی انجام می‌شود، داوطلبان لازم است به وسیله كارت‌های عضو شبكه بانكی شتاب كه پرداخت الكترونیكی آنها فعال می‌باشد، با مراجعه به پایگاه اطلاع رسانی این سازمان و پرداخت مبلغ 180.000 (یكصد و هشتاد هزار) ریال به عنوان وجه ثبت‌نام، نسبت به دریافت اطلاعات كارت اعتباری (شماره سریال 12 رقمی) اقدام نمایند.

4- تهیه فایل عكس اسكن شده داوطلب بر اساس توضیحات مندرج در دفترچه راهنمای ثبت نام.

5- آماده نمودن مدارك و اطلاعات مورد نیاز برای ثبت‌نام.

داوطلب باید پس از مطالعه دفترچه راهنمای پذیرش در این دوره و آشنایی با كلیه شرایط و ضوابط پذیرش، با مراجعه به پایگاه اطلاع رسانی فوق نسبت به ثبت‌نام اقدام نماید. لازم به توضیح است كه دفترچه راهنمای پذیرش دوره کاردانی فنی و دوره کاردانی حرفه‌ای نظام آموزش مهارتی دانشگاه جامع علمی ـ کاربردی سال 96 - 1395 و همچنین نحوه ورود به سایت برای ثبت‌نام و اقدامات لازم برای انجام ثبت‌نام اینترنتی در پایگاه اطلاع رسانی مذكور در زمان مقرر قرار داده شده است.

تبصره 1: دانش‌آموزان سال آخر متوسطه که حداکثر تا تاریخ 95/6/31 موفق به اخذ مدرک دیپلم خواهند شد مجاز به انتخاب کدرشته محل‌های نیم‌سال اول و دوم (مهرماه و بهمن‌ماه) سال تحصیلی 96-95 می‌باشند. اما چنانچه داوطلبی احتمال می‌دهد که تا پایان شهریورماه سال جاری (1395) موفق به اخذ مدرک دیپلم نمی‌شود، موکداً توصیه می‌شود کدرشته محل‌های نیم‌سال دوم (بهمن‌ماه) را انتخاب نماید. بنابراین چنانچه داوطلبی در یکی از کدرشته محل‌های انتخابی نیم‌سال اول (مهرماه) پذیرفته گردد ولی تا پایان شهریور ماه سال 1395 موفق به دریافت گواهینامه پایان تحصیلات دوره متوسطه نشود قبولی ایشان ملغی و اجازه ثبت‌نام نخواهند داشت.

تبصره 2: دانش‌آموزان سال آخر متوسطه که حداکثر تا تاریخ 95/10/30 موفق به اخذ مدرک دیپلم می‌گردند صرفاً می‌توانند از کدرشته محل‌های نیم‌سال دوم (بهمن‌ماه) سال تحصیلی 96-95 انتخاب نمایند