تمدید ثبت نام دوره های کاردانی بدون آزمون دانشگاه جامع علمی کاربردی تا 17 شهریور

۱۳ شهریور ۱۳۹۵ | ۱۴:۳۰ کد : ۲۲۵۲۶ اخبار
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، با توجه به استقبال داوطلبان متقاضی ثبت نام   مهلت ثبت نام برای دوره های بدون آزمون کاردانی فنی و کاردانی حرفه ای دانشگاه جامع علمی کاربردی تا ساعت 24 روز چهارشنبه 17 شهریورماه تمدید شد.

متقاضیان باید براساس ضوابط و شرایط مندرج در دفترچـه راهنمـای این دوره و همچنـین توضـیحات مربـوط بـه اصـلاحات و كد رشته محل های تحصیلی مندرج در اطلاعیه سایت سازمان سنجش آموزش کشور نسبت به ثبت نام و انتخاب كد رشته محلهای مورد علاقه خود در سایت سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی www.sanjesh.org اقدام کنند.