شرایط و ضوابط، تاریخ و نحوه ثبت نام متقاضیان پذیرش دوره مهندسی فناوری و دوره کارشناسی حرفه‌ای (ناپیوسته) نظام آموزش مهارتی دانشگاه جامع علمی ـ کاربردی سال تحصیلی 96 - 1395

۱۶ شهریور ۱۳۹۵ | ۱۴:۳۰ کد : ۲۲۵۲۷ اخبار
بدین وسیله به اطلاع كلیه متقاضیان برای ثبت‌نام و شركت در پذیرش دوره مهندسی فناوری و دوره کارشناسی حرفه‌ای (ناپیوسته) نظام آموزش مهارتی دانشگاه جامع علمی ـ کاربردی برای سال تحصیلی 96 -1395 می‌رساند كه ثبت‌نام برای این دوره منحصراً بصورت اینترنتی از روز چهارشنبه مورخ 95/06/17 آغاز و در روز پنج شنبه مورخ 95/06/25 پایان می‌پذیرد؛ لذا كلیه متقاضیان، ضرورت دارد كه در مهلت در نظر گرفته شده و پس از مطالعه دقیق دفترچه راهنما و فراهم نمودن مدارك و اطلاعات مورد نیاز ثبت‌نام به پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش‌ آموزش كشور به نشانی:  www.sanjesh.org مراجعه و نسبت به ثبت‌نام اقدام نمایند.

با توجه به اینكه پرداخت هزینه ثبت‌نام به صورت اینترنتی انجام می‌شود، داوطلبان لازم است به وسیله كارت‌های بانكی عضو شبكه شتاب كه پرداخت الكترونیكی آنها فعال است، با مراجعه به پایگاه اطلاع رسانی مذكور و پرداخت مبلغ 230.000 (دویست و سی هزار) ریال به عنوان وجه ثبت‌نام اقدام نمایند.