انتصاب دکتر محمود تعجبی به عنوان سرپرست واحد استانی همدان

۱۶ شهریور ۱۳۹۵ | ۱۴:۳۰ کد : ۲۲۵۲۸ اخبار
دکتر محمد حسین امید سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی در حکمی دکتر محمود تعجبی را به عنوان سرپرست واحد استانی همدان منصوب کرد.
انتصاب دکتر محمود تعجبی  به عنوان سرپرست واحد استانی همدان

دکتر محمد حسین امید سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی در حکمی دکتر سید محمود تعجبی را به عنوان سرپرست واحد استانی همدان منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی كاربردی، متن حکم سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی به شرح زیر می باشد:

جناب آقای دکتر محمود تعجبی

سلام علیکم؛

نظر به مراتب تعهد و تجارب اجرایی جنابعالی، به موجب این حکم به سمت «سرپرست واحد استانی همدان» منصوب می­شوید. انتظار دارد برای تحقق اهداف کلان دانشگاه درجهت آموزش­های مهارتی، نهایت سعی و تلاش خود را به کار گرفته و اهتمام ویژه­ای در انجام موارد ذیل داشته باشید:

برنامه‌ریزی و تلاش برای کیفیت بخشی به فعالیت‌های مهارت محور مراکز آموزش علمی‌کاربردی استان

- نظارت بر حسن اجرای برنامه‌های مراکز و ارزیابی مستمر فعالیت‌های آنها در چارچوب سیاست‌های ابلاغی  و ارائه برنامه‌های تحول­گرا و مهارت افزا

ظرفیت سازی برای گسترش آموزش‌های عالی مهارتی، فنی و پودمانی مورد نیاز منطقه

امید است با استعانت از خداوند متعال و با همکاری صمیمانه سایر همکاران محترم دانشگاه، برای نیل به جایگاه دانشگاه نسل سوم در کشور، موفق و مؤید باشید.