حضور دانشگاه جامع علمی کاربردی استان همدان در نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری استان همدان

۲۷ آذر ۱۳۹۷ | ۱۴:۰۰ کد : ۴۱۵۲۸ اخبار
نمایشگاه دستاورد‌های پژوهش، فناوری و فن بازار استان همدان با حضور استاندار همدان آغاز به کار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علمی کاربردی استان همدان، با حضور استاندار همدان، سید سعید شاهرخی، روسای دانشگاههای استان و برخی از مدیران دستگاههای اجرایی، نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری استان همدان افتتاح شد.

سعید شاهرخی ضمن بازدید از غرفه دانشگاه جامع علمی کاربردی در نمایشگاه از تلاش دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی قدردانی نمود.

غرفه نمایشگاه دانشگاه جامع علمی کاربردی استان همدان با حضور و مشارکت مراکز آموزش علمی کاربردی خانه کارگر، جهاد دانشگاهی، فرهنگ و هنر همدان، بهزیستی و تامین اجتماعی، ملایر و الوان ثابت برپاگردیده است.

غرفه این نمایشگاه ارائه دهنده محصولات در حوزه مشاغل خانگی، فضای کسب و کار، رشته شغلهای دانشگاه علمی کاربردی استان همدان و معرفی کارآفرینان برتر و دستاوردهای علمی و پژوهشی است. همچنین از دستاوردهای مرکز نوآوری و شرکت دانش بنیان الوان ثابت همدان نیز برای نخستین بار رونمایی گردیده است.

نمایشگاه  پژوهش و فناوری استان و غرفه اشتغال و کارآفرینی دانشگاه جامع علمی کاربردی تا 29 آذرماه و به مدت سه روز برگزار می گردد که در برنامه اختتامیه با تقدیر از پژوهشگران برتر به کار خود پایان میدهد.

گفتنی است در حاشیه این نمایشگاه کلینیک مشاوره اشتغال و کارآفرینی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی دانشگاه به بازدیدکنندگان خدمات رایگان ارائه می دهد.