جشن دانش آموختگان در دانشگاه علمی کاربردی استان همدان برگزار شد

۰۸ اسفند ۱۳۹۷ | ۲۲:۰۰ کد : ۴۲۷۸۵ اخبار
جشن دانش آموختگان در دانشگاه علمی کاربردی استان همدان برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علمی کاربردی استان همدان، با حضور دکتر بدری معاون اداری، مالی و منابع دانشگاه جامع علمی کاربردی، دکتر محمود تعجبی رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان همدان، مهندس مرزبان  مدیرکل امور فنی پشتیبانی و طرحهای عمرانی، جمعی از مدیران و همچنین روسای مراکز آموزش علمی کاربردی استان ، دومین  جشن دانش آموختگان دانشگاه علمی کاربردی استان همدان در سالن همایشهای سرو  دانشکده کشاورزی برگزار شد.

دکتر محمود تعجبی در ابتدای این مراسم گفت: فارغ التحصیلان دانشگاه، بعد از اتمام تحصیل همچنان عضو خانواده دانشگاه جامع علمی کاربردی خواهند بود و دانشگاه ارتباط خود را با آنها حفظ خواهد کرد.

وی افزود: در جهت تحقق این موضوع از ابتدای اسفند ماه کلینیک مشاوره شغلی در دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان همدان افتتاح شده است.با راه اندازی این مرکز دانشجویان می تواننداز  مشاوره های متخصصان  برای انتخاب شغل و شروع کسب و کار بهره مند شوند.

وی بیان کرد: دانشجویانی که درصدد راه‌اندازی کسب و کار جدید هستند. در این مرکز  خدماتی در راستای بهبود توسعه کسب و کار  براساس علاقه، استعداد، مهارت رشته تحصیلی و یا نیاز بازار، دریافت خواهند نمود.

تعجبی ابراز کرد: امیدواریم راه‌اندازی این کلینیک منجر به تربیت و پرورش دانش آموختگان مهارتی کارآفرین شود که علاوه بر اشتغال خود، زمینه را برای اشتغال دیگران نیز مهیا کنند.

این کلینیک  با ارتباط دانشجویان با کارآفرینان به منظور استفاده از تجربیات و ایجاد شبکه‌ای بین دانشگاه و  صنایع به دانشجویان کمک خواهد کرد که دانش خود را جهت تولید ثروت به کار گیرند .

حرکت دانشگاه به سمت کیفیت گرائی است.

معاون اداری، مالی و منابع دانشگاه  گفت: سیاست دانشگاه در دوره جدید حرکت به سمت کیفیت گرائی بوده است. اجرای برنامه هائی از قبیل پالایش مدرسان و توجه به  ماموریت گرایی مراکز نمونه هائی از این گونه سیاستها است.

دکتر بدری ادامه داد:  توسعه مراکز رشد و نو آوری مثال دیگری از این قبیل سیاستها است که تاکنون  نزدیک به 100  مرکز رشد و نو آوری در دانشگاه شکل گرفته است.

وی افزود: اجرای جشن دانش آموختگی نیز نمونه دیگری است که در جهت هویت بخشی به فارغ التحصیلان دانشگاه برگزار می گردد.

ایشان در ادامه خاطرنشان کرد: یکی از  شاخصهای دانشگاهها برتر در دنیا را  ایجاد کانون دانش آموختگی است با هدف ایجاد و حفظ ارتباط مستمر بین دانش آموختگان با دانشگاه و آشنائی و بهره گیری موثرتر از امکانات و تجربیات  و علم روز تشکیل میشود.

درادامه مراسم از دانش  آموختگان نمونه مراکز آموزش علمی کاربردی استان تجلیل به عمل آمد.اجرای موسیقی،گروه همخوانی،  اجرای استند آپ کمدی و.... از جمله برنامه های اجرا شده در این جشن بود. این جشن با قرائت سوگند نامه دانش آموختگان به پایان رسید.