۲۹۸ مدال طلا، نفره و برنز در پنجمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی در بخش دختران توزیع شد

۱۲ مرداد ۱۳۹۸ | ۰۷:۴۸ کد : ۴۵۱۹۹ اخبار

به گزارش ستاد خبری پنجمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی به میزبانی شهرکرد، سید ابوالفضل تجلی مدیرکل تربیت بدنی دانشگاه جامع علمی کاربردی از توزیع 298 مدال طلا، نقره و برنز در پنجمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان این دانشگاه در بخش دختران خبر داد.

مدیرکل تربیت بدنی دانشگاه جامع علمی کاربردی در مراسم اختتامیه پنجمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی در بخش دختران گفت: در این مسابقات 90 مدال طلا، 90 مدال نقره و 118 مدال برنز در بین ورزشکاران توزیع شد.

وی در خصوص میزان اختصاص اعتبار برای برگزاری این رویداد، افزود: توازن مناسبی در بین دانشجویان دختر و پسر و برگزاری مسابقات در اقلیم‌های متفاوت کشور صورت گرفته است.

سیدابوالفضل تجلی عنوان کرد: در این دوره از رقابت ها استان اصفهان با 154 امتیاز مقام اول، استان خوزستان باکسب 112 امتیاز مقام دوم و استان آذربایجان شرقی با 58 امتیاز مقام سوم را بدست آورد.

#علمی_شو_کاربردی_شو

#المپیاد_بربام_ایران