جلسه برنامه ریزی برگزاری استارت آپ انگور با شرکت مسئولین صنعتی و پژوهشی شهرستان ملایر برگزار شد.

۰۹ مرداد ۱۳۹۸ | ۰۰:۰۰ کد : ۴۵۲۲۶ اخبار
تعداد بازدید:۱۱۷۵
جلسه برنامه ریزی  برگزاری استارت آپ انگور با شرکت مسئولین صنعتی و پژوهشی شهرستان ملایر برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علمی کاربردی استان همدان، جلسه برنامه ریزی  استارت آپ انگور، کشمش و صنایع وابسته در مرکز آموزش علمی کاربردی ملایربا حضور مدیران  دانشگاه و مسئولین شهرستان ملایر  برگزار گردید.

جلسه استارت آپ انگور، کشمش و صنایع وابسته در مرکز آموزش علمی کاربردی ملایر با حضور آقای دکتر محمود تعجبی، رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان همدان، آقای دکتر محمدحسین موسی زاده (مدیرکل دفتر پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی)، خانم دکتر عطائیان (معاون پژوهشکده انگور و کشمش)، مهندس فرجی (مدیر شرکت شهرکها و نواحی صنعتی ملایر)، مهندس عسگری (رئیس مرکز رشد شهرستان ملایر) و مهندس نجفی (مسئول اتاق بازرگانی شهرستان ملایر) در روز دوشنبه مورخ 98/5/7 برگزار گردید.

 در این جلسه آقای دکتر تعجبی به نقش استارت آپها در افزایش تولید ملی و اشتغالزایی اشاره نمودند.ایشان  در ادامه توضیحاتی در مورد شهرستان ملایر، کشاورزی و اهداف استارت آپ بیان نمودند.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان همدان  نقش دانشگاه جامع علمی کاربردی در اشتغال­زایی، توسعه کسب و کار و افزایش سطح مهارت دانشجویان را بسیار موثر دانستند.

 در ادامه آقای دکتر موسی زاده اهداف کلی استارت آپها و نقش آنها را توسعه شهرستان بیان نمودند. ایشان نقش انگور و صنایع وابسته به آن را در  توسعه شهرستان مهم دانستند.

مدیرکل دفتر پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی در ادامه گفت اگر همکاری و همدلی بین کلیه مسئولان شهرستان در برگزاری استارت آپ وجود داشته باشد بزودی میتوان شاهد فواید آن بود.

شایان ذکر است استارت آپ انگور به همت دانشگاه جامع علمی کاربردی استان همدان و مرکز آموزش علمی کاربردی ملایر با همکاری بخش دولتی و خصوصی این شهرستان در آبان ماه  98 برگزار می­گردد.

در پایان  مقرر گردید جلسه آتی با حضور سایر دستگاه های دولتی شهرستان و صنایع مرتبط با انگور و کشمش در مرکز برگزار گردد.