۱۵ مرداد ۱۳۹۸ | ۰۰:۰۰ کد : ۴۵۶۰۱ اخبار
بهروز نوری راد از تیم همدان در رشته بدمینتون به مقام سوم دست یافت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علمی کاربردی همدان،  در رقابتهای پنجمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی در شهرکرد، اقای بهروز نوری راددانشجوی اعزامی استان همدان به مقام سوم مسابقات انفرادی بدمینتون دست یافت.

لازم به ذکر است المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی به میزبانی استان چهارمحال و بختیاری از 5 تا 18 مردادماه در 11 رشته ورزشی برای پسران و 9 رشته ورزشی برای دختران برگزار میشود.
یک‌هزار و 858 نفر از دانشجویان پسر و یک‌هزار و 77 نفر از دانشجویان دختر در این المپیاد شرکت کرده‌اند.
گفتنی است دختران در 9 رشته تکواندو، تنیس، بدمینتون، شنا، کاراته، دوومیدانی، شطرنج و تیراندازی از تاریخ 5 تا 11 مرداد با هم رقابت می‌کنند و مسابقات پسران نیز در 11 رشته کشتی آزاد و فرنگی، تکواندو، تنیس، بدمینتون، شنا، کاراته، دوومیدانی، شطرنج، تیراندازی و جودو از 13 تا 18 مرداد برگزار می گرد