نشست معاون اداری، مالی و مدیریت منابع دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور با کارکنان واحد استانی همدان و مرکز وابسته ملایر

۱۳ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۱:۳۲ کد : ۴۶۱۳۹ اخبار

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علمی کاربردی استان همدان، روز سه شنبه مورخه 98/06/12 نشستی ستاد با حضور دکتر بدری معاون اداری، مالی و مدیریت منابع دانشگاه جامع علمی کاربردی  به همراه مهندس مرزبان مدیر کل دفتر فنی، پشتیبانی و طرح های عمرانی دانشگاه برگزار گردید.

دکتر بدری معاون اداری، مالی و مدیریت منابع دانشگاه جامع علمی کاربردی با اشاره ماموریت دانشگاه جامع علمی کاربردی اعلام نمود که مقررگردیده است که رشته های جدید فقط در مراکزی اجرا شوند که محیط کار مرتبط با رشته را مهیا کرده باشند.این محیط کار یا باید در مرکز موجود باشد و یا با عقد قرارداد تامین گردد.

دکتر بدری در ادامه به موضوع درآمد هزینه شدن مراکز وابسته اشاره نمود و گفت: مراکز وابسته باید علاوه بر ایجاد درآمد از طریق شهریه دانشجویان، به سایر روشهای کسب درآمد منطبق با ماموریت مرکز نیز توجه داشته باشند.

دراین نشست کارکنان ستاد واحد استان و مرکز وابسته ملایر به طرح مسائل و مشکلات پرداختند که درخصوص این موارد، گفتگو و تبادل نظر شد.