اعلام جزئیات تکمیل ظرفیت دانشگاه جامع علمی کاربردی تا پایان هفته

۰۶ آبان ۱۳۹۸ | ۰۹:۵۶ کد : ۴۶۸۵۶ اخبار
اعلام جزئیات تکمیل ظرفیت دانشگاه جامع علمی کاربردی تا پایان هفته

ه نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، دکتر محمد حسین امید، رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی در گفتگو با خبرنگار   حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: جزئیات تکمیل ظرفیت این دانشگاه تا پایان هفته جاری اعلام می‌شود.

وی افزود: تکمیل ظرفیت، طبق برنامه‌ریزی دانشگاه‌ها هدف گذاری شده است به طوریکه پس از ثبت نام، تعدادی صندلی خالی باقی می‌ماند و افرادی که از ثبت نام جا مانده‌اند یا به هر دلیل نتوانسته‌اند، ثبت نام کنند؛ می‌توانند از این فرصت استفاده نمایند.

دکتر امید گفت: پس از انتشار جزئیات تکمیل ظرفیت دانشگاه علمی کاربردی، دانشجویان می‌توانند برای پذیرش در مرکز آموزش علمی‌کاربردی مد نظر خود اقدام کنند.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی ابراز کرد: موافقت شورای سنجش آموزش کشور در اول آبان برای تکمیل ظرفیت پذیرش در این دانشگاه اعلام شده است