بازدید از مرکزآموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی،مرکز توانبخشی و مراقبتی یاس سفید همدان و اتاق بازرگانی و صنایع و معادن استان همدان

۰۳ آبان ۱۳۹۸ | ۰۹:۰۰ کد : ۴۶۸۶۴ اخبار

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی همدان، دکتر مختار جلالی جواران  معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی ، دکتر محمود تعجبی رئیس واحد استانی همدان، دکتر محمد حسن نادری رئیس واحد استانی قم و دکتر مهدی رئوفی رئیس واحد استانی مرکزی از مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی، بازدید نمودند. اسدی رئیس جهاد دانشگاهی استان همدان، ضمن ارائه گزارشی از عملکرد مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی، ارتباط مجموعه جهاد دانشگاهی با  دانشگاه جامع علمی کاربردی استان همدان  را بسیار نزدیک توصیف نمود و ابراز امیدواری کرد که این همکاری در آینده گسترش یابد.

در ادامه این بازدید، از ساختمان در نظر گرفته شده اتاق بازرگانی و صنایع و معادن  استان همدان جهت تاسیس مرکز بازدید شد.  در این دیدار عبدالملکی معاون آموزشی  اتاق ضمن تشریح ماموریتهای اتاق بازرگانی جهت آموزش پرسنل صنایع استان همدان و اعلام آمادگی صنایع استان جهت امر آموزش، ابراز امیدواری نمود که با  تاسیس مرکز آموزش علمی کاربردی  اتاق بازرگانی و صنایع و معادن  استان همدان گام مهمی در این جهت برداشته شود.

همچنین در این بازدید از مرکز توانبخشی و مراقبتی یاس سفید همدان بازدید شد  وتیم بازدید کننده  از نزدیک با محیط کار، عوامل و دست اندرکاران  این مجموعه آشنا شدند.