برگزاری شانزدهمین نشست مکتب به میزبانی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان همدان

۱۹ بهمن ۱۳۹۸ | ۱۷:۰۰ کد : ۴۸۵۳۶ اخبار
برگزاری شانزدهمین نشست مکتب به میزبانی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان همدان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی همدان، به دنبال سلسله نشست های مستمر مجمع کتابخانه های تخصصی و بزرگ استان همدان (مکتب) و در راستای اعتلای کتاب و کتابخوانی در استان همدان، شانزدهمین نشست مکتب با حضور نمایندگان دستگاه های مرتبط و به میزبانی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان همدان برگزار شد.

در این نشست دو ساعته که با حضور علیمحمدی مدیرکل امور بانوان استانداری همدان، تکلو مدیر اسناد و کتابخانه ملی منطقه غرب کشور و رئیس مجمع کتابخانه های بزرگ و تخصصی استان برگزارشد در مورد موضوعات مطرح شده در جلسه قبل گفتگو و مشکلات حوزه کتاب و کتابخوانی در حوزه تخصصی و راه های گسترش فعالیت های مربوطه در استان همدان مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت.

در پایان جلسه نیز با حضور اعضاء، بازدیدی از امکانات و تجهیزات مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی بعمل آمد. و مقرر گردید تعدادی کتاب از سوی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان و سازمان اسناد و کتابخانه ملی منطقه غرب کشور به دانشگاه جامع علمی کاربردی جهت تجهیز کتابخانه دانشگاه اهدا گردد.