دومین رویداد شتاب انگور، کشمش و شیره ملایر برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی واحد استانی، دومین رویداد شتاب "انگور، کشمش و شیره ملایر" توسط واحد استانی همدان با همکاری مرکز نوآوری مرکز آموزش علمی کاربردی ملایر، با شرکت ایدههای نو از سراسر کشور به صورت مجازی در تاریخ 28 بهمن ماه برگزار شد.
مدیرکل دفتر نوآوری، فناوری و تجاریسازی دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور با بیان اینکه اصل تعریف ثروت در جهان به پتانسیلهای بومی هر کشور و منطقه برمیگردد، گفت: انگور، شیره و کشمش یکی از پتانسیلهای قدیمی شهرستان ملایر است که بایستی مورد توجه ویژه مسولین و دست اندر کاران قرار گیرد.
محمدحسین موسی زاده، با تأکید براینکه درحال حاضر تنها راه موفقیت برای ورود به این عرصه ، نوآوری است، گفت: دلایل اصلی عدم موفقیت کشاورزی و صنعت شهرستان ملایر در فروش محصولات خود به بخش های مختلف، عدم استاندارد سازی ، بازاریابی نامناسب در کشورهای هدف و فقدان خودباوری دانست و تصریح کرد: تاکنون در این مسیر حرکتی انجام نشده است.
دکتر موسیزاده افزود: هدف اصلی این است که ایدههای حضور پیدا کرده در این رویداد، توسط تولید کنندگان ملایری با سهامداری ایده دهنده و مرکز نوآوری مرکز آموزش علمی کاربردی ملایر و واحد استانی اجرایی شوند.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان همدان نیز با تأکید براینکه در استارتآپها باید پتانسیلهای استان لحاظ شود، گفت: استارت آپها طلیعه رخدادهای بزرگتر در صنعت کشاورزی و انگور هستند و انتظار داریم فعالان عرصه بازار در این حوزه بیشتر در استارتآپها ورود کنند.
دکتر محمود تعجبی ادامه داد: در حوزه استارت آپ ها و شرکت های نوپا دیدگاه ها متفاوت است اما قطعا خلق یک محصول و خدمت جدید وایجاد ارزش افزوده برای هر کالایی کار آسانی نیست و افرادی باید وارد این عرصه شوند که از ریسک پذیری و شجاعت بالایی برخوردار باشند.
وی ادامه داد : در رویدادهای بعدی باید کاری کنیم که رویدادهایی با محتوای عمیق تر و قوی تر برگزار گردد و نتایج ایده های ایده پردازان تبدیل به محصول شود.
لازم به ذکر است، در این رویداد 6 نفر از ایده پردازان منتخب سراسر کشور به ارائه ایده به صورت مجازی پرداختند که در نهایت پس از داوری، ایده های برتر توسط داوران پارک علم و فناوری ملایر و دانشگاه ملایر انتخاب شدند و مجوز استقرار در مرکز نو اوری ملایر را دریافت کردند.
